De samenstelling van het Ephor kernteam is veranderd. Klinisch geriater/klinisch farmacoloog Clara Drenth – van Maanen gaat helaas het kernteam van Ephor verlaten. Zij was sinds de oprichting van Ephor betrokken bij Ephor en was samen met Karen Keijsers verantwoordelijk voor de onderwijstak en de samenwerking met het farmacotherapeutisch kompas. Zo gaf zij meermaals les voor de PAO farmacie. Ook maakte zij jarenlang de nieuwsbrief en website en schreef en controleerde zij vele appteksten. We willen Clara hartelijk danken voor haar jarenlange inzet voor Ephor! 

Daarnaast is Hilda Kuin, Ephor medewerker via het CBG, gestopt met haar Ephor werkzaamheden. We danken Hilda voor haar bijdrage en inzet bij het schrijven van meerdere appteksten.

Nieuw kernlid is Harmke Verlinden, openbaar apotheker en lid van de SIG kwetsbare ouderen KNMP, waarmee de openbaar apothekers beter bij Ephor vertegenwoordigd zijn. Bij de clinici sluiten Charlotte Stein (klinisch geriater en klinisch farmacoloog), Melvin Lafeber (internist en klinisch farmacoloog), Rob Kok (ouderenpsychiater) en Sharon Moerman (specialist ouderengeneeskunde) aan. We zijn erg blij dat we vertegenwoordiging uit steeds meer vakgebieden kunnen verwelkomen bij Ephor en zo onze kwaliteit en doelgroepenbereik kunnen vergroten. In de nieuwsbrief leest u meer over hen.